Verboom Maakt is opgericht aan het einde van 2019. Wij staan voor kwaliteit en werken altijd met de nieuwste en best bewezen producten.

We zijn gespecialiseerd in dak- en tegelwerk. Door 10 jaar ervaring weten we wat we belangrijk vinden en dat is klanttevredenheid. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt is het ons doel uw wensen en dromen werkelijkheid te maken.

Dakwerk

Het is ons doel ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand in optimale staat verkeerd.

We zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van uw daken. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren, omdat er anders vroegtijdige schade zoals lekkage kan ontstaan.

We doen niet alleen het onderhoud aan uw bitumen dak, maar ook voor het onderhoud aan uw pannendak bent u bij ons aan het juiste adres.

Tegelwerk

Aan kennis is er geen gebrek bij Verboom Maakt. Ook voor tegelwerk kunt u bij ons aankloppen, wanneer uw tegelwerk aan vervanging toe is kunnen wij u daar bij assisteren of u volledig ontlasten.

We kijken per opdracht altijd wat de wensen en eisen zijn en werken enkel met de juiste vakmensen die de kennis in huis hebben om uw droom werkelijkheid te maken.

Wij bieden scherpe prijzen die niet ten koste gaan van de afgeleverde kwaliteit. We hebben maar één doel voor ogen en dat is de klant tevreden maken met het eindresultaat.

Kort samengevat kunt u bij ons terecht voor uw dak en tegelwerk.
Door onze transparante werkwijze kunt u op de volgende twee pagina’s de prijzen zien:


Indien u meer informatie wenst twijfel dan niet om een offerte aanvraag in te dienen, via ons contact formulier of ons te bellen of te whatsappen op 088-20202020