Dakbedekking

Een bitumen dak gaat, mits goed onderhouden, tussen de 20 en 30 jaar mee. Gedurende deze periode wordt het dak blootgesteld aan alle natuurelementen, hierdoor wordt de toplaag steeds dunner waardoor scheurtjes en gaatjes kunnen ontstaan die mogelijk lekkages als gevolg geven. Verboom Maakt is door 10 jaar ervaring bekend met de problemen die hierdoor kunnen ontstaan en biedt hiervoor de perfecte oplossing die kwalitatief hoog is, maar altijd gunstig geprijsd en behoort 10 jaar productgarantie tot de standaard.

Overlagen

Wanneer de bestaande bitumen onderlaag van goede kwaliteit is, u tevreden bent over de huidige isolerende eigenschappen van uw dak en de dakconstructie het toelaat kan het overlagen van uw dak een goede manier zijn om uw dak voordelig op te knappen.

Bij het overlagen van het dak wordt een nieuwe laag bitumen aangebracht op de bestaande bitumen dakbedekking. Hierbij worden de bestaande daktrim, dak- en waterafvoeren vervangen.

Renovatie

Het renoveren van daken kan om een aantal reden worden aangeraden. Bijvoorbeeld wanneer u niet tevreden bent over de huidige isolerende eigenschappen van het dak of wanneer de bestaande dakbedekking in dusdanige slechte staat verkeerd dat het overlagen van het bitumen niet voldoende is om een langdurige, veilige en kwalitatief hoge oplossing te kunnen bieden. Bij het renoveren van een bitumen dak wordt de gehele dakbedekking verwijderd, inclusief daktrim, dak- en waterafvoeren. Wanneer ervoor gekozen wordt om het dak te renoveren kan men vooraf kiezen of en welk type isolatie aangebracht dient te worden.

Dakpannen

Lekkages

Heeft u last van een lekkage dan kunt u ons altijd direct contacteren en helpen wij u graag verder bij het oplossen van het probleem. Wij gaan hierbij altijd in twee delen te werk. Op deze manier bent u na opsporen van het lek vrij om het door iemand anders te laten verhelpen. De twee stadia zien er als volgt uit:

  1. Tegen een vast tarief doen we een lekkage inspectie en zullen wij proberen het lek op te sporen.
  2. Na opsporen van het lek doen wij u vrijblijvend een aanbod om de reparatie uit te voeren. U bent vrij daar gebruik van te maken, maar kunt er ook voor kiezen het lek door iemand anders op te laten lossen.

Schoorsteen, Daknok, Daktrim, dak- en waterafvoeren

Mocht uw dak nog in goede staat verkeren, maar uw schoorsteen, daktrim, dak- en waterafvoeren in mindere staat zijn, dan kunt u ook hiervoor contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij reparaties of renovaties.


Prijzen

Dakbedekking

OmschrijvingMeet eenheidPrijs
Overlagenper m²€ 60,-
Renoverenper m²€ 100,-
*Prijzen zijn exclusief isolatie

Dakpannen

OmschrijvingMeet eenheidPrijs
Reparatieper m²€ 100

Lekkages

OmschrijvingMeet eenheidPrijs
Lek inspectie – platdakper inspectie€ 200
Lek inspectie – schuindakper inspectie€ 250
Lek reparatievolgt na inspectie

Schoorsteen, Daktrim, dak- en waterafvoeren

OmschrijvingMeet eenheidPrijs
Kunststoffen dakgoot reparatieper meter€ 100,-
Kunststoffen dakgoot renovatieper meter€ 80,-
Zinken dakgoot reparatieper meter€ 150,-
Zinken dakgoot renovatieper meter€ 120,-
Schoorsteen inspectieper schoorsteen€ 200,-
Schoorsteen reparatieper schoorsteenvolgt na inspectie
Schoorsteen renovatieper schoorsteen€ 350,-
Schoorsteen renovatie + impregnerenper schoorsteen€ 500,-
Daknok aansmerenper meter€ 70,-